#fattigstudent

Jag känner verkligen att mina dagar går upp och ner. Som tur är så verkar detta än så länge bli en bra dag trots att jag har ont idag. Jag hann faktiskt plugga i 3 timmar innan jag for iväg till stan och handlade lite nödvändigheter. Är man student måste man ju anpassa sig till CSN, så nu kunde jag äntligen köpa lite saker som jag behövt, nämligen nattkräm, glasfil och kompaktpuder. Eftersom att det är Make Up Store som gäller för mig när det kommer till kompaktpuder så får jag ju betala en dyrare peng. Men jag betalar hellre det än att "slösa" pengar på ett puder som inte är lika bra. I alla fall verkade jag ha ett flyt idag, för allt jag köpte var på specialpris. För när jag kom till MUS så kostade kompaktpudren endast 100 kr st (250 kr egentligen). Så då passade jag självklart på att köpa två stycken när jag fick dom så billigt. Dessutom hade dom specialtpris på deras omtalade och hypade nattkräm. Den kostar egentligen 450 kr men även den kostade nu 100 kr, så då fick det även bli två nattkrämer (Nöjd? JA!). Så när jag gick ifrån MUS kände jag verkligen hur lycklig min studentplånbok var. Och som planerat så köpte jag min glasfil inne på Kicks, som jag fick för 29 kr istället för 79 kr. Jag är nämligen medlem på Kicks så jag hade sparat ihop rabattkuponger och hade planerat att äntligen köpa en glasfil (#fattigstudent #måsteplanerasinaköp #haha). Så nu hoppas jag att det är som alla säger, att glasfil är bättre än vanlig fil. 
 
Så när jag väl gick ut från Kicks var jag ju riktigt nöjd med mina köp och kände mig faktiskt lite ekonomisk, men den känslan höll bara i 5 sekunder...för då gick jag ju förbi The Body Shop och såg att dom redan hade fått in deras julkalendrar för i år!! Jag köpte ju deras Ultimate-kalender förra året och jag blev så nöjd med dom produkterna man fick så jag hade bestämt mig för att unna mig en sådan detta år också. Det finns tre kalendrar att välja på och Ultimate är den dyraste, men också den du "tjänar" mest på. Förra året kostade den 1200 kr och innehöll produkter av ett värde på 2400 kr. Även i år kostar den så mycket och jag antar att värdet av produkterna är detsamma. Och jag såg att det inte var många Ultimate-kalendrar kvar och jag ville verkligen ha en innan dom tar slut, men jag hade verkligen inte pengarna till den. Så jag frågade en tjej som jobbade där om dom hade sålts snabbt, och det hade dom ju. Men så snäll som hon var så skrev hon upp mitt namn och telefonnummer så att jag därmed kunde "paxa" en kalender som jag kan köpa när jag har pengar. Dock skulle det ändå finnas risk för att dom skulle kunna slut. Så nu hoppas jag verkligen på att dom inte hinner ta slut och att jag hinner spara ihop pengar i tid nu - jag vill så gärna ha en!!
 
Så som sagt, i ena sekunden kände jag mig ekonomisk och i andra sekunden gick jag back 1200 kr kändes det som. Men men. Innan jag åkte hem passade jag även på att unna mig favoritsalladen - Ceasarsallad från Sandy's ♥. Så nu sitter jag mätt och belåten i soffan, ska nog snart ta och plugga lite till och ikväll blir det nog att umgås med en bra person. PUSS!
 
 
 
 
Jag köpte i färgerna milky och translucent
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson