23.47

Testerna igår gick väl sådär. Först och främst är jag ju hur känslig som helst för blod och jag fick ju sitta där ett tag så att dom kunde fylla flera provrör för olika test. Jag har inte problem med själva nålen i sig, men om jag är verkligen jättekänslig för blod. Så eftersom att jag fick sitta där ett tag blev jag yr och började må illa, tydligen så syntes det ganska väl då dom fick sluta och lägga mig ned. Så där fick jag ligga ett tag tills dom tyckte att jag fått färgen tillbaka i ansiktet. Sedan var det dags att tvinga i sig en hel flaska med någon väldigt söt (men äcklig) vätska. Kan ju säga att det tog ett tag för mig att få ner allt. Sedan fick jag i alla fall ligga ned i ett rum själv i två timmar, vilket inte var så roligt, men jag fick lite plugg gjort i alla fall. Och efter det var det dags för ett till test innan jag fick åka hem. Jag såg förövrigt på kvällen när jag väl tog bort plåstret från armvecket att jag fått världens mörkaste och tydligaste blåmärke jag någonsin haft??! Dock inte där hon tog in nålen, utan några centimenter bredvid, dvs på sidan av armvecket. Så jäkla obehaligt, vad tusan har jag ett sådant märke där för?! Får se om jag måste kolla upp det, för det ser likadant ut idag men det börjar även bli ljusblått runtom....usch...
 
Aja, väl hemma var det bara att äta snabbt och sedan bege sig iväg till jobbet. Även om jag bara jobbade i 4,5 timmar så var jag helt slut när jag kom hem, antagligen för att vi var alldeles för lite personal. Så när jag väl kom hem försökte jag plugga igen men istället somnade jag ju i boken. Så vid åttatiden vaknade jag igen och bestämde mig då för att ta en timmes promenad för att pigga upp mig lite. Dock så blev det inte mer plugg den kvällen heller på grund av vissa anledningar. Tillslut blev det i alla fall att somna till en film. 
 
Och idag har det varit plugg plugg plugg hela dagen. Känner dock att jag har svårt att koncentera mig och det är så svårt att plugga till denna tenta förövrigt. För imorgon kommer vi att få göra en elektronisk tenta som bara är öppen mellan 15-16. Så vi har bara en timme på oss och vi kommer att få svaralternativ-frågor. Dock har jag gjort sådana tentor förut och det är svårare än vad det låter. För frågorna är fortfarande långa och kluriga och man har som sagt bara 1 timme på sig att ta sig igenom alla frågor. Men sen är det även extra svårt att plugga till tentan då man inte alls vet vad som kommer. För annars brukar vi kunna titta på gamla tentor men det har vi inte tillgång till nu. Så det är bara att läsa igenom föreläsningarna om och om igen och läsa boken som förövrigt består av svår engelska. Så vi får se hur det går imorgon! Men förutom plugg har jag även hunnit med en träningspaus genom att cykla 3 mil och styrketräna lite, vilket var riktigt skönt! Och nu sitter jag nyduschad i soffan och tänkte precis lägga mig. Men innan det blir det att gå ut i kylan och köra iväg och hämta lillasyster! PUSS & GODNATT!
Här fick man ligga i 2 timmar och vänta på bättre tider....typ
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson