22.58

Både söndag och måndag (idag) har både varit effektiva och sega på sina sätt. Igår vaknade jag faktiskt väldigt tidigt och hann plugga i 5 timmar innan jag for iväg till stan och köpte en julklapp. Dessutom fick jag upp en plan om vad jag ska köpa till alla efter att ha frågat runt om vad dom önskar sig (skönt!!). Som sagt, som fattig student måste man planera ekonomin lite! Kommer dessutom inte få något  mer CSN nu så allt jag har kvar kommer i princip gå till julklappar. Efter en tur på stan blev det i alla fall en cykeltur på 2 mil och styrketräning efter det. Dock avslutades dagen inte så bra för jag fick ordentliga kramper i magen/livmodern. Jag hade verkligen aldrig haft så ont förut och jag blev riktigt rädd och var tvungen att sitta ned ett bra tag innan jag vågade stå upp igen. Som tur var så gick det över efter ett tag och jag fick somna utan smärta!
 
Idag var egentligen planen att sticka till naprapatkliniken för behandling, men det blev inställt så fick boka en ny tid till nästa vecka. Jag såg även till att fixa en tid hos hos tandläkaren (äntligen!!). Dock så fick jag byta klinik för att få en bra tid...men nu fick jag i alla fall en tid redan på onsdag istället för sent i november. Hatar verkligen att det ska vara så dyrt att gå till tandläkaren, men det måste verkligen göras, tror inte att jag har varit där på 3-4 år nu. Så den räkningen ser jag inte fram emot. 
 
Tanken var ju att försöka plugga idag, men jag har verkligen inte kunnat koncentrera mig. Jag antar att det är för att jag ska tillbaka till barnmorskemottagningen imorgon och träffa läkaren/gynekologen. Jag känner ångest och oro bara jag tänker på det, så imorgon blir det vattenfast mascara igen! Kanske ska tvinga med mamma också så att jag slipper gå ut själv gråtandes som förra gången. Det är verkligen jobbigt när man vet att det är något fel och att kroppen inte beter sig på "rätt" sätt.
 
I alla fall, eftersom att jag inte kunnat plugga la jag tiden på att fixa och hitta bra julklappar istället. Det tog betydligt längre tid än vad jag trodde men nu är jag "snart" klar med tre personer i alla fall! Så som en belöning efter all slit hela dagen unnade jag mig en skön promenad med skön musik. Och nu väntar sängen för min del. PUSS & GODNATT!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson