22.32

I fredags gjorde jag äntligen den där tentan som jag bara ville få ur vägen. Och jag klarade den dessutom då man fick resultatet direkt efter att man lämnat in svaren. Dock hade jag "bara svarat något" på vissa frågor för jag var lite osäker. För efter 30 min var jag färdig med alla frågor och skulle då gå tillbaka till dom frågorna jag var osäker på, men det gick inte hur jag än gjorde. Så därmed fick jag skicka in svaren även om jag inte var klar, och då fick jag 71 % rätt, och 60 % var godkänt. Och vid 75 % rätt hade jag fått VG, vilket jag är väldigt säker på att jag hade fått om jag hade kunnat gå tillbaka. Så det sög ju lite....men jag har i alla fall kontaktat den som gjorde provet och tydligen så hade det varit tekniskt strul med tentan, så vi får se hur det blir nu. Efter tentan åkte jag i alla fall in till stan och träffade en vän och köpte två julklappar och även den där kalendern från the body shop (♥). Den skulle ta slut när som helst så jag kände mig ju "tvungen" att köpa den. Så efter två (ganska dyra) julklappar och kalendern så är jag verkligen helt broke, men nu är jag i alla fall nästan helt klar med alla julklappar.
 
Trots att jag kom i säng sent i fredags så blev det att gå upp tidigt på lördagen och bege sig till kyrkogården för att tända ljus m.m. på gravarna. Det var verkligen jättefint med alla tända ljus överallt och jag kan tänka mig att det var ännu finare sen på kvällen. Resten av eftermiddagen gick sedan till att jobba på ett "projekt", som jag tyvärr inte kan säga så mycket om just nu men antagligen längre fram. Och kvällen avslutades sedan med träning och lite mys med familjen framför en film.
 
Idag sov jag för en gång skull verkligen ut och har egentligen inte gjort så mycket. Jag har passat på att städa lite och beställa en ny tid hos naprapatkliniken. Min tid imorgon blev inställd (igen), det känns nästan som att jag är dömd till att ha ont...Men något positivt är i alla fall att tandläkaren ringde och jag fick en tidigare tid nu ändå, så på onsdag får jag äntligen tänderna undersökta! Det kanske blir ett besök på sjukhuset denna vecka som kommer också beroende på vad min läkare säger på tisdag, för han ska nämligen ringa då och berätta hur testerna gick, så jag är ganska nervös inför det samtalet. 
 
Nu ikväll åkte jag i alla fall in till stan och träffade en bra vän och bara gick runt i över 2 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt skön och behövlig promenad helt enkelt! Och nu avslutar jag kvällen med att sitta skönt i soffan framför tv:n, ska även passa på att göra naglarna lite snygga med nagellack. PUSS!
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson