23.13

Det blev ingen bio i fredags, istället åkte jag in till stan och mötte upp A och spenderade hela helgen med honom på Elite-hotellet i stan. Det var riktigt skönt och även behövligt att få lite kvalitetstid tillsammans. Helgen gick som vanligt alldeles för fort men vi hann i alla fall göra en del saker, bland annat gå på stan, gå på bio och äta ute. 
 
Tanken idag var ju att äntligen besöka naprapatkliniken och börja fixa till min rygg. Men inatt ville inte mitt huvud sova och när jag väl somnade sov jag antagligen djupt, då jag aldrig vaknade av alarmet och därmed försov mig, och därmed missade min tid på kliniken. Så nu har jag fått beställa en ny tid (tredje gången gillt), detta börjar nästan bli skrattretande. Men jag fick i alla fall sova ut och resten av dagen har gått till att skicka iväg viktiga mail och ringa viktiga samtal. Och nu på kvällen har jag även hunnit med lite träning, så förhoppningsvis ska det hjälpa mig att bli trött snart. Jag måste försöka somna i tid för imorgon är det tid på vårdcentralen som gäller igen och som vanligt är jag orolig för det. Så för att tänka på annat så ska jag titta på lite resor igen innan det blir att lägga sig och somna till en film. PUSS!
 
 

the heart wants what it wants


Denna låt har gått på repeat idag. Jag har verkligen gillat vissa Selena Gomez senaste låtar och av slump såg jag att denna nya låt hade kommit ut idag, och jag blev helt fast verkligen. Man ser/känner verkligen att hon sjunger från hjärtat och att låten är baserad på hennes "sanna historia". Jag hoppas verkligen inte att jag lyssnar "sönder" denna låt som jag brukar göra!

Förövrigt så har hela dagen bestått av jobb från 08.00 - 17.00, vilket inte var det lättaste med ca 3-4 timmars sömn. Men jag tog i alla fall mig igenom dagen och jag har även hunnit med att träna lite nu på kvällen. Men nu blir det att försöka sova. Imorgon väntar mer jobb, träning och eventuellt bio och sen träffa A. PUSS & GODNATT!

22.17

Dagen började ju inte så bra. Jag vaknar tidigt av att telefonen ringer och det var min läkare. Han skulle ju ringa mig idag och berätta hur det gick med proverna, men istället ringer han och säger att sjuksköterskorna som tog testerna på mig senast hade glömt att ge mig en remiss till sjukhuset...så säger han att det är jätteviktigt att jag gör det NU. Så det var bara att springa upp, klä på sig och sticka till vårdcentralen för att sedan skynda iväg till sjukhuset och ta ett till "special"-blodprov. Allting gick så fort på morgonen så jag hann aldrig ta in vad som hände. Men när jag väl kom hem så kom oron och jobbiga tankar. Varför sa inte läkaren vad proverna gav för resultat? Varför var det helt plötsligt så viktigt att jag var tvungen att göra det här (speciella) testet? Så som sagt, dagen började inte så bra. Så resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, fått iväg viktiga mail och dessutom tagit ett ganska jobbigt men viktigt beslut. Eftersom att jag har så mycket som händer nu så kan jag inte alls fokusera på skolan. Därmed har jag valt att inte göra C-uppsatsen som vi egentligen ska börja med nu. Jag känner att jag måste fokusera på mig själv ett tag och min hälsa, och det beslutet var ändå riktigt svårt att ta. Jag har alltid haft stora kvar på mig själv när det gäller skolan, och att satsa hårt på skolan har varit min rutin över ett år nu. Men jag känner att det inte funkar nu om jag ska satsa 100 % på att bli frisk. För jag vet att om jag ska försöka göra en uppsats under tiden så kommer jag ändå att tacka nej eller skjuta upp tider på vårdcentralen m.m., för så har jag tyvärr gjort förut. Så sammanfattningsvis försöker jag just nu bryta mina gamla vanliga rutiner, även om det är oerhört jobbigt. Men förhoppningsvis blir det bäst så.
 
Nu på kvällen har jag i alla fall kunnat lägga bort alla jobbiga tankar ett tag. Istället har jag och lillasyster lagat mat tillsammans åt familjen, riktigt goda fajitas stod på menyn. Och nu blir det nog en liten kort promenad, och sen är tanken att jag ska sätta mig och kolla på några sista-minuten-resor. Det skulle vara så skönt om jag får tid för det nu senare i höst/vinter när mycket är utrett, bara komma iväg någonstans och "bara vara". 

22.32

I fredags gjorde jag äntligen den där tentan som jag bara ville få ur vägen. Och jag klarade den dessutom då man fick resultatet direkt efter att man lämnat in svaren. Dock hade jag "bara svarat något" på vissa frågor för jag var lite osäker. För efter 30 min var jag färdig med alla frågor och skulle då gå tillbaka till dom frågorna jag var osäker på, men det gick inte hur jag än gjorde. Så därmed fick jag skicka in svaren även om jag inte var klar, och då fick jag 71 % rätt, och 60 % var godkänt. Och vid 75 % rätt hade jag fått VG, vilket jag är väldigt säker på att jag hade fått om jag hade kunnat gå tillbaka. Så det sög ju lite....men jag har i alla fall kontaktat den som gjorde provet och tydligen så hade det varit tekniskt strul med tentan, så vi får se hur det blir nu. Efter tentan åkte jag i alla fall in till stan och träffade en vän och köpte två julklappar och även den där kalendern från the body shop (♥). Den skulle ta slut när som helst så jag kände mig ju "tvungen" att köpa den. Så efter två (ganska dyra) julklappar och kalendern så är jag verkligen helt broke, men nu är jag i alla fall nästan helt klar med alla julklappar.
 
Trots att jag kom i säng sent i fredags så blev det att gå upp tidigt på lördagen och bege sig till kyrkogården för att tända ljus m.m. på gravarna. Det var verkligen jättefint med alla tända ljus överallt och jag kan tänka mig att det var ännu finare sen på kvällen. Resten av eftermiddagen gick sedan till att jobba på ett "projekt", som jag tyvärr inte kan säga så mycket om just nu men antagligen längre fram. Och kvällen avslutades sedan med träning och lite mys med familjen framför en film.
 
Idag sov jag för en gång skull verkligen ut och har egentligen inte gjort så mycket. Jag har passat på att städa lite och beställa en ny tid hos naprapatkliniken. Min tid imorgon blev inställd (igen), det känns nästan som att jag är dömd till att ha ont...Men något positivt är i alla fall att tandläkaren ringde och jag fick en tidigare tid nu ändå, så på onsdag får jag äntligen tänderna undersökta! Det kanske blir ett besök på sjukhuset denna vecka som kommer också beroende på vad min läkare säger på tisdag, för han ska nämligen ringa då och berätta hur testerna gick, så jag är ganska nervös inför det samtalet. 
 
Nu ikväll åkte jag i alla fall in till stan och träffade en bra vän och bara gick runt i över 2 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. En riktigt skön och behövlig promenad helt enkelt! Och nu avslutar jag kvällen med att sitta skönt i soffan framför tv:n, ska även passa på att göra naglarna lite snygga med nagellack. PUSS!
 
 
 
 

Louise Johansson