fitnessguru

Jag har glömt att visa att jag fick hem ett paket från Fitnessguru för ett tag sen! Jag har hört så himla bra saker om deras produkter så passade på att beställa hem när det var fri frakt. Det blev fyra portionspåsar i olika smaker och 1 kilo av smaken Stawberry & White Chocolate. Dom skickade även med ett paket av deras nudlar som en liten present antar jag. I vilket fall så ska det bli intressant och prova alla smaker och förhoppningsvis fastnar jag för någon av dom, tanken är att använda dom i gröt och i pannkakor!

the month in pictures

 
 
 
 
Några bilder från Wictors student (syrrans pojkvän)
 
 
Har varit iväg och plockat jordgubbar ett bra antal gånger redan, något av det bästa som finns på sommaren!
 
 
 
 
 
 
 
 
På midsommar var vi i familjen iväg till fina Mariebergsskogen och tittade på midsommarfirandet, självklart blev det även att ta en titt på dom söta små nyfödda griskultingarna 
 
 
Månadens food cravings - självplockad sallad och amerikanska pannkakor
 
 

#LikeAGirl

the greatest tampon commercial ever!

two new friends!

Efter många om och men bestämde jag mig tillslut för att köpa en Samsung Galaxy s5. Jag har stått och valt mellan iphone och samsung i flera månader! Jag hade även sagt till mig själv att om jag klarade av alla kurser denna termin så skulle jag införskaffa mig en surfplatta, så det fick även bli en Samsung Galaxy Tab 3. Så idag har mycket tid gått till att försöka förstå mig på dessa två! Än så länge är jag supernöjd med mina val!

18.27

Jag har ju varit rätt frånvarande här ett tag men den sista spurten på uppsatsen har tagit upp varenda sekund av mitt liv och mitt i allt det har jag haft annat att göra. Under dom senaste dagarna har jag i alla fall äntligen fått opponeringen på uppsatsen gjord, vilket är mycket lättande. Sen har även mannen varit här i några dagar så jag har försökt lägga all min tid på honom, men det har faktiskt knappt funnits tid till att umgås ordentligt då vi har haft massvis med ärenden att göra båda två. Vi hann i alla fall gå på bio tillsammans med bästa vännerna häromdagen, vilket var väldigt behövligt efter att ha varit instängd i över en vecka med det sista på uppsatsen. Och igår var det verkligen full rulle hela dagen. Alarmet ringde tidigt på morgonen för att åka till Elgigantent för att köpa oss en varsin surfplatta och en ny mobil till mig (behövligt!). Sedan var det bara att åka hem igen och göra iordning sig för att sedan åka iväg och se Wictors studentutspring. Innan vi skulle vidare till studentmottagningen passade vi på att åka in till vårdcentralen och ta lite vaccinationer och därefter köra mannen till busstationen som skulle åka tillbaka till Norge. Därefter spenderades resten av kvällen hos Wictor där vi firade honom, åt god mat och minglade runt lite. 
 
Idag märktes det verkligen att jag har haft sömnbrist dom senaste dagarna, då jag var helt slut efter några timmars jobb. Jag slocknade i soffan direkt när jag kom hem och där ligger jag än. Det får bli en riktigt lugn kväll för mig känner jag. Dessutom har jag ju redan smygstartat med fredagsmyset - jordgubbar och mjölk 
 
 

well spent

 

Louise Johansson