pics from the last few days

 
 
 
Dom senaste dagarna har bestått av att plocka jordgubbar (ett måste), jobba, följa med på loppis och umgås med mannen som varit här i helgen igen. Vi har i princip bara tagit det lugnt hela helgen med lite lunch, fika och shopping inne i stan, men helgen avslutades med att åka iväg till kusinen som blivit pappa till världens sötaste tvillingar! Det var så himla mysigt och det var verkligen svårt att slita sig ifrån dom, att snosa på en liten bebis är ju något av det mysigaste som finns! 

watermelon

Efter en heldag med jobb så är jag äntligen hemma och äter min efterlängtade vattenmelon! Jag är verkligen hur seg och trött som helst nu så resten av dagen/kvällen får bestå av att städa lite, vila framför tv:n och sedan lägga sig tidigt!
 

lipstick organizer

Är så himla nöjd med min nya lipstick organizer! Jag fick den på posten idag och jag var tvungen att prova den direkt, det blev riktigt snyggt och nu är det mycket lättare att hitta bland alla läppstift, och dessutom komma ihåg att man har dom.
 
 
 
 
Det finns plats för 24 stycken läppstift och denna köpte jag från Ebay för endast 25 kr!! (fri frakt). Så himla billigt och verkligen värt pengarna, jag kommer nog att beställa en till snart.  Jag har även beställt lite andra saker från Ebay som antagligen kommer att komma upp här på bloggen snart.

mellanmål

Nu när solen är framme passar man på att äta mellanmål vid poolen!
 

test

Jag åkte till affären i sista sekunden innan den stängde och köpte mig lite favoritmellanmål m.m. Inte så mycket att se men jag ville även prova att blogga från mobilen för första gången. Så detta inlägg är som ett litet test. Spännande!
 
 

Chillbox

Jag har haft A här på besök dom senaste dagarna så helgen och måndagen har gått till att umgås med honom. Jag har börjat sakna honom extra mycket nu på senaste tiden men som tur är så kommer han till helgen igen. Vi har i alla fall spenderat den större delen av tiden på stan där vi shoppat, lunchat, fikat och äntligen provat på det nya stället Chillbox där dom säljer frozen yoghurt. Där blir det verkligen att fika fler gånger. Jag har verkligen väntat på att dom skulle öppna upp ett sånt ställe här!
Klockan är sent och jag borde försöka sova, men jag har alltid svårt att sova första natten själv efter att mannen har varit här...så det får bli att kolla lite Netflix och bli trött framför någon film, nattis!

Louise Johansson