16:00

Nu sitter jag förhoppningsvis på flyget påväg till Gran Canaria! Vi kommer att bo på samma hotell som senaste gången vi var där och förhoppningsvis blir vistelsen lika bra denna gång.
 
Just nu när jag skriver detta så har jag egentligen jobbiga känslor till resan, jag tror det är för själva flygningen, att jag ska vara borta i hela två veckor och att jag vet att jag kommer sakna A som tusan (som jag redan gör nu även om jag nyss träffa honom). Förhoppningsvis känns det bättre när jag väl är framme på hotellet, men redan nu längtar jag efter 24:e december när A ska hämta oss på flygplatsen ♥ Och jag som inte ens har åkt än haha...sorgligt!
 
Påtal om något helt annat så har jag "syndat" och faktiskt öppnat alla luckor i min kalender. Jag kände att jag ville öppna dom innan jag åkte så nu har jag dessutom gjort inlägg som kommer att komma upp varje dag kl 12:00 där jag visar vad som gömde sig bakom dagens lucka. Och om det går så kommer jag självklart att försöka uppdatera därifrån! 
Dessa bilder tog jag förra gången jag var där. Jag älskade verkligen hur bra bilderna blev tills jag kom hem och såg  bilderna på datorn...lägg märke till stringtrosorna!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson