01.10

Det kanske märks att jag inte kan sova? Antagligen för att jag lämnar Sverige för Gran Canaria i två veckor imorgon. Och om inbrottstjuvar läser detta så kan ni ju bara glömma't, vi har ett asfett larm och folk som kommer bo hemma hos oss och vi har även världens bästa grannar som håller koll, so don't even try suckers! (Haha Louise är trött...men seriöst...don't!)
 
För att göra en liten uppdatering så har jag varit tillsammans med A från söndag förmiddag till tisdag morgon, vilket var behövligt nu innan jag åker! Resten av tisdagen (dvs igår) gick till att packa, klippa och slinga mig och fixa naglarna på en salong (för första gången!). Jag blev faktiskt riktigt nöjd och jag kommer garanterat att gå tillbaka, faktum är att jag ska tillbaka den 26:e dec för att göra en påfyllning! 
Jag valde gel-naglar med glitter och inte alltför långa naglar då jag inte är van med det, supernöjd blev jag i alla fall! Dock har jag ju redan märkt av att man blir lite "handikappad" med naglarna då jag inte ens kan skriva ordentligt på varken dator eller mobilen, och öppna luckan på mobilen för laddaren var ingen barnlek kan jag säga haha!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson