strawberry & cheesecake

Marknaden igår var verkligen en besvikelse, det var inte alls lika stort som det brukar vara. Och utbudet på karusellerna var inte riktigt för mig, men vi åkte en i alla fall och ojojoj vad vi skrek! Vi skulle ju självklart åka den värsta och efteråt mådde vi verkligen inte bra (haha!), den snurrade och svängde åt alla håll och man tappade helt fattningen om vad som var upp och ner! Nej, jag klarar verkligen inte av karuseller som snurrar längre, berg och dalbana är mer min grej.
 
Resten av dagen och kvällen gick sedan åt till att fota lite ute på dom vackra körsbärsträden och vitsipporna, eller ja, jag tittade och hejade på medan Tezza fotade (ja det är hennes riktiga namn - awesome, I know!). Kvällen avslutades sedan med lite lördagssnacks framför serien Ghost Adentures, som jag förövrigt verkligen inte vågar kolla på själv! Jag är ju så himla lättskrämd men ändå älskar jag att bli skrämd och tycker att skräckfilmer och liknande ger en sådan kick, men jag kan abslout inte kolla på dom själv. Som tur är så har jag Tezza som är likadan, så hon har blivit min skräckfilms-buddy.
 
Denna dag har bestått av något helt annat, nämligen plugg, plugg och åter plugg. Sitter och läser om forskningsmetodik just nu på engelska, det kunde ju gärna fått vara mer intressant. Men det är bara att bita ihop för på fredag kl 08.15 är det salstenta som gäller - you can to this Louise! Men efter 8 timmars läsande så avslutar jag i alla fall min helg genom att unna mig en av mina favoriter från Ben & Jerrys - Strawberry Cheesecake! 
 
Hoppas ni haft en superbra helg och njutit av det fina vädret, xoxo 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Louise Johansson