Värsta veckan i mitt liv.

Som ni kanske har märkt så har jag inte uppdaterat på ca en och en halv vecka...Anledningen till det är för att jag och Andreas hade inbrott hos oss förra helgen. Vi blev väldigt omskakade och hamna i chock. Det som var jobbigast och mest chockande var att vi fick inbrott när vi var i lägenheten. De bröt sig in genom ett fönster medan vi låg och sov i rummet bredvid. Så dom tog det första bästa de såg i hallen och vardagsrummet. De tog bland annat dator, min systemkamera och fyra plånböcker. Allting verkade så planerat. Dom visste vart sakerna var och hur lägenheten såg ut.

Jag har frågat mig själv så många frågor. När gjorde dom inbrott? Hur kunde de vara så tysta? Hur kunde jag och Andreas inte vakna? Blev vi nedsövda? Hur många var dom? Vad hade hänt om vi vaknat? Var det någon i vårt sovrum som höll koll på oss?

Samma dag tog vi våra vktigaste saker och sov över hos Andreas syster Anna. Natten efter inbrottet sov jag ingenting och fick hög feber. Efter några dagar fick jag gå till doktorn. Jag hade fått någon infektion i kroppen och var i "psykisk obalans krisreaktion".  Inte nog med det så fick jag även öron- och ögoninflammation. Jag låg alltså i sängen hela veckan ut. Vi bodde hos Anna hela veckan och nu i söndags flyttade vi tillbaka till lägenheten. Jag har inte orkat gå in i rummet där de bröt sig in än. Jag vågar heller inte somna om nätterna. Blir aldrig frisk heller så imorgon blir det att gå till doktorn igen.

Vill börja jobba på torsdag igen så jag vet hur det känns. Men just nu känner jag att jag har fått nog av Norge. Vill hem till Sverige nu och börja titta efter utbildningar.  Får se hur detta går. Men om det inte känns bättre snart så måste jag säga upp mig. Jag tänker inte gå runt och må dåligt av att vara i min egen lägenhet.

Louise Johansson